21 Şubat 2019 Perşembe

Çok Uygun Mini CNC Router Fiyatları

Mini cnc router özelllikle reklamcılar tarafından sıklıkla tercih edilen cnc routerlar içerisinde kendisine çok sık yer bulan ürünler arasındadır. Maintek firması tarafından geliştirilen 2019 model cnc router modelleri çok hassas ve hızlı bir şekilde çalışmalar yapmanıza olanaklar sağlar.

Maintek CNC ürün yelpazesi içerisind birbirinden  farklı çeşitti mini cnc router modellerini bulabilirsiniz. bu modeller Mach 3 programı ile yapılmış olup ekstra olarak sizler için özellikler eklenerek yapılmıştır.

Mini cnc routerlar genellikle hobi işlerinde detaylı olarak kullanılır. Ahşaplardan çeşitli şekiller elde etmek isteyen firmalar cad programı ile ilk olarak figürlerinin çizimlerini yaparlar ve daha sonra bunu cnc makineler ile işlerler.

Özellikle internet ortamından vektörel olarak sizlere verilen resimleri cad uyumlu yapan programlar var onlarda işinize fazlasıyla yarayacaktır.

12500 TL’den başlayan çok uygun fiyatlı bir cnc router sahibi olmak isterseniz iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz.


Envanterimizde bulunan mini cnc routerlar genelde 50x60cm, 70x80cm, 100x100cm, 100x150cm ve 100x200 cm aralıklarında çalışmalar yapmaktadır. Eğer sizin istediğiniz farklı ölçüler varsa bizle iletişime geçmeniz durumunda sizlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarımlar da yapabiliriz. Müşterilerimi tarafından mini cncler ile hazırlanan çalışmaları ise aşağıda yer alan videoda bulabilirsiniz.

Ürünlerimiz garantili olmakla birlikte sizlere her daim teknik destek vermeye de son hız devam edeceğimize emin olabilirsiniz. Ürünleri aldıktan sonra sizlere desteğimiz son hız devam edecektir. Gerek yüz yüze gerekse bilgisayarlar arası uzaktan bağlantı ile Maintek firması her daim yanınızda olacaktır.

Uygun Mini Cnc Router Modelleri ve Fiyatları 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder