12 Nisan 2018 Perşembe

Lazer Cnc Router Kesimi Nedir? Nasıl Yapılır?

Merhabalar arkadaşlar sizlere bu yazımda lazer cnc router kesimi nedir, bu kesim nasıl yapılır bundan bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi CNC routerlar yüsek devirli motorlar aracılığıyla kesme, kazıma gibi işlemleri çok hızlı ve verimli bir şekilde yapabiliyorlar. Ayrıca bir çok malzemede de kesme işlemi yapılıyor. Mermer, alimünyum, mdf gibi.

Cnc Router
Lazer cnc router kesimi içerisinde özel gazlar kullanılır ve bu şekilde kesme işlemleri gerçekleştirilir. Örnek vermek gerekirse azot, helyum gibi gazlar ile aynı aynı cnc mantığı çerçevesi içerisinde kesim yapılır. Bu makinelerde kullanılan gazla ile ortaya bir lazer ışını çıkarılır ve 2 boyutlu kesme ve kazıma işlemleri çok kolay ve kısa bir sürede yapılabilir. Tabii ki elinizde bulunan lazer cnc router kaliteli bir malzemeden yapılmalı.

Neden Lazer Cnc Router

Lazer cnc leri tercih etmenizin en büyük sebeplerinden birisi kesinlikle istediğiniz toleransta kesim yapabilmesidir. Lazer ışığı olduğu için kesim öncesi çok ince ayarlar yaparak istediğiniz şekli kolay bir şekilde kesim yaptırabilirsiniz. Bu makinelerde en çok kesilen ürünler ise mdf, sunta, deri, plastik, seramik, fayans gibi ürünlerdir. Genelde lazer cnc makineler ile metal dışındaki ürünler kesilir. Kesim alanı konusunda ise sizlerin istediğiniz boyutlarda bir ürün hazırlayabiliriz.

Lazer CNC Router Fiyatları

Elimizde çok geniş bir cnc yelpazesi mevcut. Fiyatlar ürünlerin kesim alanlarına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca sizlerin istediği kesim alanlarına uygun olarak da bir makine hazırlama şansımız bulunmaktadır. Fiyatlar ise; dediğim gibi alana göre değişiklik göstermektedir. Sizlere tavsiyem iş yerinizde mutlaka bu makinelerden olması yönünde. Sizlere hem emek hem de zaman anlamında çok kolaylıklar sağlayacağına emin olabilirsiniz. Sitemizde diğer yazıları okuyarak hem bilgilenebilir hem de cnc router fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder