30 Nisan 2018 Pazartesi

Masaüstü CNC Router İle Hangi Ürünler İşlenir?

Merhabalar arkadaşlar sizlere bu yazımda masaüstü cnc router ile hangi ürünler işlenir kısaca bunlardan bahsetmek istiyorum.

Bildiğiniz gibi cnc router ya da Türkçesiyse siensi roytır makineler gelişen teknoloji ile birlikte özellikle sanayi alanının hemen hemen her yerinde aktif bir şekilde kullanılıyor. Sizlere şimdi cnc routerlar ile hangi ürünler işlenir bundan bahsedeceğim.

Siensi roytır makineler ile çeşitli kesme, delme ve işleme işlemleri yapılmaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde insanlar küçük dükkanlarda karlılık oranlarını artırarak bu makineler ile çok çeşitli ürünleri kolay ve hızlı bir şekilde işlemeye başladılar. Ayrıca bu ürünlerin bilgisayar desteği sağlaması sayesinde ölçekleme işlemleri de gerçek hayatla birebir ayarlanabilir hale getirilmiştir.

Cnc router makineler ile iş yerinizin üretkenliği artar. Üretkenlik artınca karlılık oranlarınızda da artmalar meydana gelir. Unutmayın ki cnc makineler sizlere çok büyük zamanlar kazandırır zaman ise sizlere para olarak geri dönecektir.

Masaüstü Cnc Routerlar ve İşleme Alanları

1) Alüminyum İşleme
2) Pirinç İşleme
3) Mermer İşleme
4) Mdf İşleme
5) PVC işleme
6) Lazer cnc kesimi ile işleme

Yukarıda verilen ürünlerin hepsini istediğiniz şekilde kesebilir ve işleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca cnc router seçimi ile ilgili yazımızı da okumanızda büyük fayda var. Çünkü makineyi seçmek en önemli adımlardan bir tanesidir. Aklınıza takılan soruları yorum formu ile sorabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bu faydalı forum için tebrik ediyorum...hemen herşeyin cevabını bulabildim...isteğe özel cnc imalatı yaptırmayı düşünüyorum.çelik dahi işleyebilmeliyim...50x100 tabla ölçüsü olabilir maksimum...ne önerebilirsiniz?

    YanıtlaSil